Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kiks nad kiksevima

Neviđena sramota vratara Rome: Što mu se dogodilo!?

Nogometaši Cagliarija nagomilali su pritisak na trenera Rome Zdeneka Zemana, nakon iznenađujuće pobjede 4-2 usred Olimpica u susretu 23. kola Serije A…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Romi je ovo bila peta utakmica u prvenstvu nakon zimske stanke. Niti u jednoj od njih nije pobijedila, osvojila je samo dva mršava boda u tom periodu. Cagliari je, pak, osvojio 8 od mogućih 12 bodova u zadnja četiri prvenstvena nastupa. Prije toga je imao šest uzastopnih poraza.

Nainggolan je doveo goste već u 3. minuti na Olimpicu, ali je Romin kapetan Francesco Totti poravnao rezultat u 35. minuti. Nakon kratkog dodavanja Florenzija iz slobodnog udarca, lukavo je tukao iskosa s lijeve strane u bliži kut suparničkog vratara.

Na samom početku drugog poluvremena, nakon samo tridesetak sekundi igre, Romin vratar Mauro Goicoechea je groznom pogreškom ponovno omogućio vodstvo gostima. Nakon centaršuta Evelara s lijeve strane je loptu ugurao u svoju mrežu, iako nije bio pod nikakvim pritiskom.

U 53. minuti je Sau udarcem glavom povećao prednost gostiju, a u 71. minuti je Pisano loptu odbijenu od vratnice pospremio u mrežu za debakl domaćina, koji je samo malo ublažio Marquinho u 3. minuti sudačke nadoknade. (TS)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider