Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna priča AS-a

'Nešto se ozbiljno dogodilo Messiju, Barca razmišlja o prodaji!'

Bivši kapetan Barcelone Juan Manuel Asensi izjavio je u razgovoru za Mundo Deportivo da ne zna razlog zbog kojeg Lionel Messi igra na tako slaboj razini posljednjih tjedana, no vjeruje da iza svega stoji nešto veliko...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Iznenađen sam, ali još više zabrinut. Nešto se dogodilo Messiju, jer ovo što gledamo nije on. On je uvijek bio najpredaniji u utakmicama poput one s Atletico Madridom i minule s Real Madridom. No ovoga puta nije ni došao na utakmicu. Nešto mu se, vjerujem, veliko dogodilo u posljednje vrijeme i to ga očito jako muči'', rekao je bivši igrač katalonskog kluba iz razdoblja od 1970. do 1981. godine.

Mnogi nagađaju razloge Messijevih slabih partija, a neka od objašnjenja glase: želi bolji ugovor, nezadovoljan je pozicijom koju igra kod Gerarda Martina, smatra da ga klub ne štiti dovoljno u medijima, bliži se Svjetsko prvenstvo na kojem želi osvojiti naslov s Argentinom...

''Nikada nisam vidio tako tužnog i beskrvnog Messija. Ne vjerujem da je riječ o novcu ili da je pitanje skorašnjeg Svjetskog prvenstva. Sumnjam u sve te priče. Nešto se dogodilo. Ali što, to zna samo Leo'', zaključio je Asensi.

Gotovo nevjerojatnu priču objavio je španjolski AS koji tvrdi da Barcelona razmišlja čak i o prodaji argentinskog genijalca na kraju ove sezone. Malo je momčadi koje bi mogle platiti 200 milijuna eura koliko iznosi otkupna klauzula u njegovom ugovoru, ali katalonski bi klub navodno pristao i na puno manje, te potom krenuo u rekonstrukciju momčadi.

Koliko u toj priči ima istine teško je reći. Messi, njegovi suigrači i klupski čelnici konstantno tupe da je Argentinac sretan i zadovoljan i da nema namjeru odlaziti u neki drugi europski klub do kraja svoje profesionalne karijere. Jedini klub u koji je Messi priznao da bi otišao je klub iz kojeg je stigao u Barcelonu – argentinski Newell's Old Boys. No s obzirom da mu je tek 26 godina teško je za očekivati tako rani povratak u Argentinu. (TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider