Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbija iz cipela

'Nenormalan' novac: Real spremio 110 milijuna funti za Garetha Balea!

Španjolski nogometni gigant Real Madrid sprema nevjerojatnih 110 milijuna funti za dovođenje velškog reprezentativca Garetha Balea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je spreman platiti 60 milijuna funti Tottenhamu za puštanje Balea, dok je igraču spreman ponuditi čak 50 milijuna za potpis petogodišnjeg ugovora.

Tvrdi to britanski Mirror, koji je izvijestio i o interesu Alexa Fergusona za vraćanjem Cristiana Ronalda i dovođenjem Luke Modrića.

Navijači Tottenhama žive u strahu da bi ponovno mogli ostati bez ključnog igrača momčadi, nakon što je prošlog ljeta momčad napustio. Bale je ovoga tjedna bio na uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Real Madrida, što je novinarima dalo dovoljno materijala za stvaranje raznoraznih kombinacija.

Spomenimo i da je Bale već izjavio da je spreman dati Tottenhamu još najmanje jednu sezonu, ukoliko klub izbori nastup u Ligi prvaka dogodine. Zasada londonski klub stoji jako dobro, jer na prvenstvenoj ljestvici zauzima treće mjesto s 54 osvojena boda, sedam više od petog mjesta, koje ne vodi u kvalifikacije Lige prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider