Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Barca ili milijuni?

Nemoralna ponuda: Valdes postaje najplaćeniji vratar svijeta?!

Bogati ruski nogometni prvoligaš Anži Mahačkala spreman je Barceloninom vrataru Victoru Valdesu (31) ponuditi bogat ugovor za prelazak u njihove redove...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je Valdes ranije najavio da nema namjeru produljiti ugovor s Barcelonom koji mu istječe 2014. godine, očigledno je da će ga Barcelona morati na ljeto prodati kako bi dobila određenu odštetu.

Tako Marca navodi kako je Anži, klub čiji je sportski direktor nekadašnji igrač Real Madrida Roberto Carlos, spreman Valdesu ponuditi 10 milijuna eura godišnjih primanja po sezoni, s time da bi iznos mogao porasti do 12 milijuna eura s bonusima. Time bi Valdes postao najplaćeniji svjetski vratar.

Posve je sigurno da nijedan drugi klub Valdesu ne bi ponudio tako bogate financijske uvjete, a španjolski vratar sada treba odvagnuti opcije. Od ranije je poznato da je interes za njegovim dovođenjem pokazao i Arsenal.

Ukoliko pristane na uvjete Anžija, Valdes bi se priključio nekadašnjem suigraču iz Barce Samuelu Eto'ou. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider