Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bijesan kao ris

'Nema nikakve sumnje da su suci pristrani prema ManUtd-u na Old Traffordu'

Nakon ponovljene utakmice 3. kola FA Cupa (prva je završila 2-2) između Manchester Uniteda i West Hama na Old Traffordu menadžer "čekićara" Sam Allardyce bio je bijesan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica je završila 1-0 pobjedom Manchester Uniteda golom Waynea Rooneyja iz devete minute, a ono što je razbjesnilo Allardycea bio je, po njegovom mišljenju, nejednak kriterij suca Phila Dowda.

Naime, "crvenim vragovima" je sudac Dowd dosudio jedanaesterac u 78. minuti nakon igranja rukom Jordana Spencea (Rooney pucao preko gola, op.a.), a "čekićarima" u sličnoj situaciji kod igranja rukom Rafaela se nije odlučio dosuditi najstrožu kaznu.

''Nema nikakve sumnje o tome koja je razlika između igre rukom od Rafaela i Jordana Spencea. Jordan Spence igra za West Ham koji igra u gostima kod Manchester Uniteda. A Rafael igra kod kuće na Old Traffordu, vrlo je jednostavno'', rekao je Allardyce.

''Jordana Spencea lopta je pogodila u ruku, a Dowd dosudi penal. Ali ako to sudiš, onda moraš svirati oba penala. Gledao sam u kojoj je poziciji Dowd bio kod Rafaelove ruke. Bio je točno ispred i imao je jasan pogled. Bio je u lošijoj situaciji kod Spenceove ruke'', zaključio je menadžer West Hama. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider