Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak u Primeru?

Neizvjesnost raste: 'Heynckes bi prihvatio ponudu Reala'

I dalje je neizvjesno hoće li i što nakon sljedeće subote raditi trener Bayerna Jupp Heynckes. Spominju se razne opcije, a ponovno se oglasio i njegov nekadašnji španjolski zastupnik Enrique Reyes…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spomenuti je prije nekoliko tjedana dao naslutiti da bi se 68-godišnji stručnjak mogao vratiti u Primeru, a u subotu je u razgovoru za Radio Nacional Heynckesa doveo u vezu s Real Madridom.

''Jupp bi bio sretan i spreman vratiti se u Real. Kad bi ga predsjednik Reala Florentino Perez pozvao, Jupp bi sigurno prihvatio ponudu'', izjavio je Reyes.

Heynckes je, podsjetimo, trenirao Madriđane u sezoni 1997/98 i odveo ih do europskog trona. ''Kraljevski klub'' se na kraju aktualne sezone rastaje od Josea Mourinha, a ukoliko PSG ostane čvrst u namjeri da ne pusti Carla Ancelottija, na Santiago Bernabeuu će morati potražiti drugo rješenje.

''U ovom je trenutku sigurno tek da Jupp odlazi iz Bundeslige. A hoće li završiti u Realu, odlučit će Perez'', zaključio je Reyes.

Heynckes je ove sezone s Bayernom osvojio Bundesligu i Ligu prvaka, a sljedeće će subote u finalu Njemačkog kupa protiv Stuttgarta loviti i treći trofej. Bit će to zadnja Heynckesova utakmica na klupi Bavaraca, a zamijenit će ga Pep Guardiola. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider