Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško može bolje u karijeri?

'Ne znam zašto bi Ronaldo želio otići iz Reala? Kad je tu mora i ostati'

Proslavljeni bivši ukrajinski reprezentativni napadač Andrij Ševčenko smatra da bi Cristiano Ronaldo u slučaju odlaska iz Real Madrida napravio veliku pogrešku u karijeri…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zadnje vrijeme često se nagađa hoće li Ronaldo i dalje igrati za Real Madrid, čiji je član od 2009. godine, ili će karijeru nastaviti u nekom drugom velikom europskom klubu. Prema nekim izvještajima, portugalski 28-godišnji krilni napadač razmatra mogućnost povratka u Manchester United.

''Ne znam zbog čega bi Cristiano uopće želio otići iz Reala? Kada igrate za Real Madrid, onda u njemu morate i ostati. Svi smo mi željeli igrati za Real Madrid. Mislim da u karijeri ne možete ići puno dalje od toga'', rekao je Ševčenko.

Drži kako bi Portugalac trebao iskoristiti priliku raditi s novim klupskim trenerom Carlom Ancelottijem, koji je svojedobno vodio Ševčenka u Milanu.

''Siguran sam da će Ancelotti biti prijateljski nastrojen prema svim igračima Reala, ne samo prema Ronaldu. On će svakome otvoriti vrata u svlačionici. Očekujem da će prodrmati Real Madrid, ali an dobar način, unijeti dašak svježeg zraka. Znam da će željeti uvjeriti Ronalda da ostane u Real Madridu i bude najbolji.''

''Nema puno momčadi koje su toliko pogodne za Carla i njegov način rada kao što je to Real Madrid. Njegov dolazak u taj klub je jako dobar za obje strane. Oni su stvoreni jedno za drugo'', zaključio je Ševčenko. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider