Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvoreno priznao

Ne želi više šutjeti: Seedorf otkrio zašto je napustio Milan

Nizozemski nogometni veteran Clarence Seedorf (37) otkrio je u razgovoru za brazilsku tv-postaju SporTv zašto je napustio Milan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Clarence Seedorf je iz Milana otišao 2012., nakon deset godina provedenih među Rossonerima.

"Razlog zašto sam napustio Milan, bez sumnje, bio je njihov trenutni trener Allegri. Moj odnos s njime nije bio najbolji, nismo se slagali. Stavljao me da igram velike utakmice protiv Barcelone ili Juventusa, a onda bi me izostavljao u sljedeće četiri. A ja sam bio naviknut da stalno igram", rekao je Seedorf.

"Kada smo osvojili "scudetto" mislio sam da sam dao svoj doprinos, pogotovo potkraj sezone. Milan je imao igrača koji su ostajali i kada su ostarili. Izvana je možda izgledalo kao da nisam 100% spreman, ali u mojoj dobi morate igrati redovito da biste održali svoje mišiće. Primjeri su Paul Scholes i Ryan Giggs koji su nastavili igrati, ali meni Allegri nije dozvolio. Šteta."

Danas je Seedorf igrač Botafoga, a ironično, mediji sugeriraju da bi se uskoro mogao vratiti u klub i naslijediti upravo trenera koji je uvjetovao njegovo napuštanje San Sira.

"Milan je sada u procesu obnove, manje je kvalitetan i trebat će im vremena da se vrate na vrh. Ja sam skoro završio svoj trenerski tečaj, pa se pripremam, ali zasad nema ničeg konkretnog. Moja je želja nastaviti igrati nogomet", zaključio je Seedorf.  (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider