Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Muke po City

Ne želi BiH reprezentativca: 'Džeko više nije ono što je bio'

Urugvajski napadač Edinson Cavani jedan je od najtraženijih nogometaša na ovoljetnom europskom tržištu. Veliki interes za njega pokazuje Manchester City, ali zasad nije izgledno da će transfer biti realiziran…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aurelio de Laurentiis, predsjednik Napolija, tvrdi da City u ovom trenutku nije u stanju platiti Cavanija. U ugovoru prvog strijelca Serije A stoji odštetna klauzula od 63 milijuna eura što je iznos koji bogati vlasnici engleskog doprvaka, čini se, ne žele platiti. Spominjalo se da su spremni kao dio odštete u Napulj poslati bosansko-hercegovačkog napadača Edina Džeku, ali De Laurentiisa takva ideja ne čini sretnim.

''Iz Cityja su nam rekli da ne mogu platiti 63 milijuna eura, odnosno da će moći kupiti Cavanija samo ako prije toga nekoga prodaju. Mogao bih prihvatiti djelomičnu zamjenu igrača, ali samo ako ponuđeni igrač doista odgovara vrijednosti za koju City želi smanjiti odštetu. Džeko, primjerice, više nije ono što je bio. Prošle sezone nije bio starter, nije igrao kao nekad u Bundesligi'', istaknuo je de Laurentiis. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider