Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nedostaje i Ronaldu

Navijači Reala žale za Ozilom: 'Molim te, vrati se. Ronaldu nedostaju tvoje...'

Navijači Real Madrida već su požalili što je njihov voljeni klub ovoga ljeta potrošio čak 91 milijun eura za dovođenje Garetha Balea, zbog čega je bio primoran Arsenalu prodati Mesuta Özila...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mesut Ozil pojačao je redove Arsenala posljednjeg dana prijelaznog roka, uz odštetu od čak 50 milijuna eura. I dok se dovođenje Özila Arsenalu u potpunosti dosada isplatilo (devet utakmica, tri pogotka, pet asistencija), Realu se dolazak Garetha Balea još nije. Velšanin je nastupio u svega šest utakmica zbog ozljeda, te je bio strijelac pogotka i autor jedne asistencije.

Özilov novi klub Arsenal slavio je protekle subote na gostovanju kod Crystal Palacea u popodnevnom terminu, nakon čega je Nijemac na svom Facebook profilu napisao kako je sjajno upisati rana tri boda, a onda ostatak dana provesti gledajući utakmice diljem Europe.

Özil je dobio velik broj odgovora i to ponajviše od navijača svog bivšeg kluba:

- Trebao si sada igrati (Barcelona – Real Madrid)
- Özil = Madrid
- Ronaldu nedostaju tvoje asistencije
- molim te, vrati se
- Madrid te treba...

Bili su samo neki od komentara navijača "kraljevskog kluba", koji nakon 10 odigranih utakmica u Primeri zauzima treće mjesto s čak šest bodova zaostatka za vodećom Barcelonom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider