Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što vi mislite?

Navijači Reala mu okrenuli palac dolje: Čak 85 posto njih želi promjenu

Šest primljenih pogodaka u dvije ključne utakmice sezone, nezadovoljstvo navijača i kritike nogometnih stručnjaka. To se u proteklih tjedan dana dogodilo prvom vrataru Real Madrida Diegu Lopezu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je prije manje od tjedan dana bio vodeći na ljestvici španjolske Primere s tri boda više od Atletico Madrida i četiri više od Barcelone. No nakon dva uzastopna poraza od Barcelone (3-4) i Seville (1-2) "kraljevski klub" pao je na treću poziciju prvenstvene ljestvice, te je naslov prvaka Španjolske sada miljama daleko.

Velike krivice za to, smatraju navijači i kritičari, ima vratar Diego Lopez, koji u Primeri brani ispred legendarnog Ikera Casillasa.

''Momčad mora reagirati i posegnuti na klupu gdje joj sjedi najbolji vratar svijeta'', razmišljanje je 85 posto ispitanih navijača Real Madrida.

Španjolski AS ide toliko daleko da tvrdi kako je Diego Lopez nezadovoljan odnosom navijača i medija prema njemu, te nagađa da će Španjolac na kraju ove sezone napustiti najtrofejniji europski klub.

Lopez je ove sezone u 30 odigranih susreta Primere primio 32 pogotka, dok je istovremeno upisao 79 uspješnih intervencija. S druge pak strane, Casillas je u 16 utakmica Lige prvaka i Kupa kralja primio šest pogodaka, te je obranio 37 udaraca prema svom okviru vratiju. Važno je pritom napomenuti da u Kupu kralja još nije morao vaditi loptu iz vlastite mreže.

Navijači zazivaju povratak Ikera Casillasa na gol Real Madrida i bit će vrlo zanimljivo vidjeti hoće li se talijanski strateg Carlo Ancelotti odlučiti za promjenu ili će ostati dosljedan svojoj odluci donesenoj na početku sezone. Podsjetimo, Diega Lopeza je kao prvog vratara u Primeri angažirao još Jose Mourinho, a Ancelotti je u prošlosti već nekoliko puta naglasio da je on trenutno prvi izbor za čuvara mreže. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider