Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teški dani za Rossonere

Alarm za uzbunu u Milanu: 'Najteži trenuci od kad sam u klubu'

Massimiliano Allegri, trener Milana od ljeta 2010. godine, izjavio je kako mu niti jedan poraz na klupi ''rossonera'' nije pao tako teško kao subotnji od Fiorentine na San Siru 2-0 u 11. kolu Serije A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juan Manuel Vargas je u 27. minuti postigao prvi pogodak na ogledu, dok je Španjolac Borja Valero zaključio susret golom u 73. minuti za 2-0. Milan je ostao na samo tri pobjede u prvenstvu, pretrpio je peti poraz i na ljestvici drži tek 10. mjesto s 12 bodova.

''Zadnjih pola sata utakmice su stvarno donijeli veliku neugodnost. Bili su to moji najteži trenuci otkad vodim Milan. Kada stvari krenu loše, postoje mnogi razlozi za to. Moramo kroz treninge pokušati pomoći igračima da preuzmu veću odgovornost. Navijačima se mogu samo zahvaliti jer su nas uvijek podržavali. Normalno je da protestiraju nakon poraza poput ovog'', rekao je Allegri.

''Moja momčad više ne može igrati ovako loše kao protiv Fiorentine. Moramo pronaći rješenje da se izvučemo iz ovog stanja, držati se zajedno da se pripremimo za utakmice protiv Barcelone i Chieva, više na psihološkom planu'', dodao je 46-godišnji trener.

Odbio je kritizirati klub zbog mlake aktivnosti tijekom prijelaznog roka, već je radije kao uzrok loše igre i loših rezultata naveo probleme s ozljedama.

''Naš trenutni položaj nemam nikakve veze s prijelaznim rokom. Imali smo puno problema s ozljedama. Igračima se ne može ništa predbaciti za trud koji su uložili protiv Fiorentine. Bila je to jednostavno jedna od onih večeri kada vam ništa ne ide kako treba.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider