Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Europa i dalje pamti

Navijači Lazija Platiniju: Nas kažnjavaš, a na Dinamovih 1:7 niste prstom mrdnuli!

Utakmica Dinama i Lyona, koja je završila pobjedom Francuza 7:1 i digla mnogo prašine prošle godine, bit će čini se intrigantna još neko vrijeme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, taj rezultat iskoristili su navijači Lazija na svom transparentu kako bi prozvali predsjednika Uefe Michela Platinija. On je zbog rasističkih ispada navijača tijekom utakmice protiv Borussije Mönchengladbach rimski klub kaznio susretom pred praznim tribinama. Kaznu su "platili" u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka gdje su na domaćem terenu ugostili Fenerbahče te ispali iz natjecanja.

U sljedećem susretu, prvenstvenom protiv Juventusa, navijači su se vratili na tribine i šefu Uefe poručili:

"Platini: Kažnjavate Lazio, a za namještenu utakmicu Dinamo - Lyon 1:7 niste prstom mrdnuli", stajalo je na transparentu, no napisano malo prostijim rječnikom.

Aludirali su navijači Lazija na dodatni ishod te utakmice, koji nije bio samo pobjeda Lyona, već ispadanje Ajaxa jer su na kraju Francuzi imali bolju gol-razliku. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider