Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li ih poslušati?

Navijači savjetuju: Iker Casillas treba otići u - Barcelonu!

Anketa koju je sprovela španjolska Marca putem svoje web-stranice pokazuje da bi potencijalni novi klub Ikera Casillasa (32) u slučaju eventualnog napuštanja Real Madrida trebao biti ni manje ni više nego - Barcelona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, od ukupno 26.000 glasova, skoro 11.000 ispitanika (45 posto) smatra da bi čuvar mreže Reala i španjolske nogometne reprezentacije trebao prijeći u redove najvećeg rivala ukoliko se odluči na transfer. Na drugom mjestu sa 31 posto glasova je Arsenal, a slijede Manchester City (31 posto), Bayern (4.7 posto), Monaco (3 posto) i Juventus (2.4 posto).

Casillas od druge polovice prošle sezone proživljava teške trenutke u Real Madridu. Ovaj sjajni vratar pao je u drugi plan pod Joseom Mourinhom, a ove sezone pod Carlom Ancelottijem nije upisao niti jedan nastup u španjolskom prvenstvu.

Nedavno je izjavio da bi volio igrati za Real do kraja karijere, ali i da je spreman razmotriti i druge opcije ukoliko nastavi grijati klupu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider