Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Inače veliki rivali

Navijači Dinama i Šahtara se ujedinili: Sloboda za Ukrajinu ili smrt!

Proteklog vikenda trebalo je biti nastavljeno nogometno prvenstvo u Ukrajini, međutim zbog nemira u toj zemlji prva tri kola proljetnog dijela su odgođena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju se u Kijevu trebao igrati derbi između Dinama i Šahtara, međutim. kao i sve utakmice, i to je odgođeno. Iako se utakmica nije igrala, navijači Šahtara, koji su već unaprijed kupili karte, stigli su u Kijev, a onda pokazali veliko zajedništvo s domaćim navijačima.

Naime, kada već nisu igrali nogometaši, međusobno su zaigrali navijači, koji su odlučili pokazati jedinstvo, a istovremeno i osuditi mješanje Rusije u Ukrajini.

Dok je trajala utakmica velikih rivala na stadionu u Kijevu, na tribinama je dominirao transparent 'Sloboda za Ukrajinu ili smrt', a s razglasa su puštane ukrajinske domoljubne pjesme.

Inače veliki rivali tako su u vrijeme nemira u Ukrajini pokazali zajedništvo te pokazali kako su ujedinjeni protiv Rusa. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider