Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Serie A se vraća na scenu

Napoli stvara sjajnu momčad: Dolazi i ubojiti Kolumbijac?

U srijedu je predsjednik nogometnog kluba Napoli Aurelio De Laurentiis izvjestio kako su Gonzalo Higuain i Pepe Reina prošli liječničke testove, te da će za klub potpisati "idućih dana"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije njih u klub su došla dva Realova nogometaša, Jose Callejon i Raul Albiol, a po napisima talijanskih medija sprema se novo veliko pojačanje. U pitanju je 26-godišnji Kolumbijac Jackson Martinez, inače napadač Porta.

Navodno su se Napoli i sjajni nogometaš već dogovorili oko uvjeta. Martinez je spreman potpisati petogodišnju vjernost po kojoj bi godišnje u talijanskom klubu s juga zarađivao osnovnu plaću od oko milijun i po eura.

Za sklopljeni se posao trebaju još dogovoriti dva kluba. Porto navodno traži 40 miilijuna eura, koliko stoji i u ugovoru napravljenom s Martinezom, ali je i spreman spustiti se do 35 milijuna. Napoli je zasad podigao svoju ponudu do 32 milijuna.

No, talijanski mediji naslućuju kako neće doći do komplikacija dogovora, te da će ovih dana i Martinez postati novi igrač Napolija. Prošle je sezone ovaj napadač bio uvjerljivo prvi strijelac portugalskog prvenstva. Postigao je 26 pogodaka tijekom 30 utakmica. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider