Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavlje u Napulju

Napoli pobjedom proslavio ulazak u Ligu prvaka, Radoševiću 15 minuta

Nogometaši Napolija u posljednjoj su utakmici 36. kola Serije A na svome San Paolu svladali Cagliari s 3-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već nakon poraza Fiorentine od Sassuola nekoliko sati ranije postalo je jasno da je Napoli osigurao treće mjesto i ulazak u kvalifikacije Lige prvaka, a s obzirom da Cagliari ne može ispasti iz lige, sama utakmica nije imala poseban rezultatski značaj.

U takvoj je situaciji Napoli došao do uvjerljive pobjede, a već je na poluvremenu imao dva gola prednosti. Dries Mertens je u 33. minuti pogodio s bijele točke nakon što je Daniele Conti u kaznenom prostoru srušio Gorana Pandeva. Deset minuta kasnije se i Pandev upisao u strijelce na asistenciju Josea Callejona.

U 54. minuti je Makedonac izborio još jedan penal. Ovaj je put prekršaj napravio golman Marco Silvestri koji je za to dobio i crveni karton. Međutim, Marek Hamšik, za razliku od Mertensa, nije bio precizan iz jedanaesterca. Ipak, samo nekoliko trenutaka kasnije Blerim Džemaili je zabio i treći gol za momčad Rafaela Beniteza i postavio konačnih 3-0.

Spomenimo i da je umjesto odličnog Pandeva u 75. minuti u igru ušao naš Josip Radošević kojem je to bio sedmi ovosezonski nastup u Seriji A. (TS) 

Serie A, 36. kolo:

Fiorentina - Sassuolo 3-4 (Rodriguez 57 - 11m, Rossi 72, Cuadrado 75 / Berardi 23 - 11m, 33, 42, Sansone 64)

Napoli - Cagliari 3-0 (Mertens 33 - 11m, Pandev 43, Džemaili 57)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider