Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Radoševiću 15 minuta

Ludnica u Napulju: Predstavili pojačanja i razbili Galatasaray!

U najzanimljivijoj prijateljskoj utakmici dana (ponedjeljak) Napoli je pred svojim navijačima slavio protiv turskog Galatasaraya s 3-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napoli je pogocima Gorana Pandeva u 5. minuti, Juana Camila Zunige u 81. i Lorenza Insignea u četvrtoj minuti sudačke nadoknade upisao pobjedu protiv prošlosezonskog četvrtfinaliste najelitnijeg klupskog natjecanja - Lige prvaka. Jedini strijelac za goste bio je Nordin Amrabat.

Možda i zanimljivije od same utakmice za navijače Napolija bilo je predstavljanje dvojice velikih pojačanja - Pepea Reine (posudba iz Liverpoola) i Gonzala Higuaina (transfer iz Real Madrida). Nijedan od njih dvojice nije debitirao za viceprvaka Italije, dok je Jose Callejon, još jedan bivši igrač Real Madrida, startao od prve minute.

Recimo i da je susret zasjenio sami kraj kada je Emanuele Calaio srušen u kaznenom prostoru Galatasaraya, te izborio jedanaesterac, a vratar Muslera je u ljutnji odgurnuo suca i zaradio crveni karton.

Hrvatski nogometaš Josip Radošević zaigrao je od 75. minute umjesto Džemailija. (TS) 

Prijateljska:

Napoli - Galatasaray 3-1 (Pandev 5, Zuniga 81, Insigne 90+4 / Amrabat 58)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider