Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Škarice Campagnara

Napoli na spektakularan način iščupao bod iz grotla Olimpica!

U derbi utakmici 24. kola talijanske Serije A, nogometaši Lazija i Napolija su remizirali na Olimpicu odigravši bez pobjednika 1-1. Time je sastav iz Napulja nastavio niz bez poraza u Seriji A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjih sedam utakmica Napoli ima pet pobjeda i dva remija, ali unatoč tome ovog su vikenda usporili svoju potjeru za Juventusom, koji je pobijedio Fiorentinu na domaćem travnjaku 2-0. Juventus trenutačno ima pet bodova više od sastava iz Napulja.


Lazio 1-1 Napoli by 2013fasthighlights

Ipak, Napoli mora biti sretan ovakvim rezultatom jer je do pogotka vrijednog boda došao u 87. minuti. No, briljantno je tada reagirao 32-godišnji Argentinaac Hugo Campagnaro koji je u skoku, volejem nakon kornera, pogodio neobranjivo u mrežu domaće momčadi. Svemu je prethodila greda, odnosno, tamo je loptu u napadu ranije odbio domaći vratar Marchetti.

Lazio je vodio od 12. minute pogotkom Floccarija. Taj 31-godišnji napadač Lazija je zabio treću utakmicu zaredom, odnosno peti put u posljednjih sedam utakmica. Asistirao mu je pritom Konko.


Lazio 1-1 Napoli by 2013fasthighlights

Utakmica je bila otvorena, iako je Lazio ipak imao više prilika. Svaka je momčad po jednom, tijekom prvog dijela, pogađala okvire vratiju. Za obje momčadi je ovo bio peti remi u sezoni. 

Serie A, 24. kolo:

Lazio - Napoli 1-1 (Floccari 12 / Campagnaro 87)

Juventus - Fiorentina 2-0 (Vučinić 20, Matri 42)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider