Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tragičar Barce

Napadač od 37 milijuna eura opet se osramotio: Ne znaju što mu je...

Alexis Sanchez definitivno ima sezonu iz noćne more, a to je potvrdila i sinoćnja utakmica s Malagom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čileanac je dosad zabio svega tri gola - prvi početkom listopada Benfici u pobjedi Katalonaca 2:0, a preostala dva nedavno Cordobi u visokom trijumfu 5:0. Ipak, Sanchez se i protiv drugoligaša 'sramotio', jer je usprkos dva zgoditka nanizao nekoliko teških promašaja što možete vidjeti u prvom videu.

U prvenstvu je pak Sanchez bez ijednog pogotka u 13 nastupa, što je prilično sramotan podatak za napadača plaćenog čak 37 milijuna eura. Tim čudnije za cijelu priču je 15 golova Sancheza prošle sezone, nakon čega su svi vjerovali kako je Barca pogodila s bivšim članom Udinesea.

Sanchez se sinoć protiv Malage 'proslavio' s dva nevjerojatna promašaja. U 6. minuti s lijeve strane ubacio je Tello, a Sanchez s pet metara prebacio prazna vrata. Identična situacija i u 84. minuti, ovaj puta slijeva je Sancheza uposlio Adriano, no skupi Barcin napadač ponovo iz blizine promašuje prazan gol.

Kazna je stigla ubrzo, Malaga je u samom finišu izjednačila na 2:2, pa će Barca morati strepiti uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa Kralja...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider