Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje će Cavani?

Napadač Bayerna na putu prema Italiji, ali kojem klubu?

Mario Gomez na izlaznim je vratima Bayerna....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako sada stvari stoje 27-godišnji nogometaš Bayerna Mario Gomez će ovog ljeta napustiti redove njemačkog i europskog prvaka, a čini se sasvim izglednim da će karijeru nastaviti u Serie A.

No, još je uvijek prilično upitno koji će dres navući na sebe. Njemačke tiskovine, Bild ponajprije, ponudio je informacije kako je Gomez na putu da pojača talijanskog doprvaka Napoli, no talijanski tisak ipak barata drugačijim navodima.

Piše talijanski tisak da Napoli u tom pogledu odugovlači s pregovorima jer ne želi kupovati Gomeza dok nije siguran što će biti s njegovim najboljim napadačem Edinsonom Cavanijem. Premda se mnogo priča o odlasku Urugvajca iz Napolija u neki od najjačih europskih klubova, Cavani je još u klubu.Zato je Gomezu, njegovom stožeru, ali i Bayernu, primamljivije ono što nudi Fiorentina koja je konkretnija od Napolija i želi posao što prije. Navodno Fiorentina nudi i veću svotu novca, što bi značilo da je Gomez ipak bliže Toskani, a ne jugu Italije.

Gomeza je iz prve momčadi Bayerna izbacio hrvatski as Mario Mandžukić, makar je unatoč tome Gomez uspio zabiti 11 pogodaka u 21 prvenstvenoj utakmici ove sezone. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider