Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već je sletio

Nakon velikog gafa Engleza, Perez potvrdio: Mourinho se vraća kući!

Iako je engleska nogometna Premierliga preuranjeno objavila povratak portugalskog stručnjaka Josea Mourinha u Chelsea, pa se potom ispričala, posljednji Portugalčev poslodavac potvrdio je da je to Mourinhova iduća destinacija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, u nedjelju ujutro se na službenoj internetskoj stranici Premierlige pojavila vijest da se Jose Mourinho vratio na klupu Chelseaja, a jedino je ostalo upitno na koliko je godina sklopio suradnju.

>> U Realu ne postoji oporba: Perez reizabran za predsjednika

Naime, u naslovu i tekstu, koji je naknadno povučen, stajalo je da je Portugalac potpisao xx-godišnji ugovor. Članak je objavljen s datumom 3. lipnja, dakle očito se očekuje da će Chelsea u ponedjeljak potvrditi vijest o imenovanju Mourinha.

''Radi se o pogrešci vezanoj uz objavu. Nemamo nikakva saznanja o dogovoru između Mourinha i Chelseaja'', nevješto je opravdanje glasnogovornika Premierlige koji je dodao i da je upućena službena isprika Chelseaju.

Već je sletio, u ponedjeljak predstavljanje

Prema pisanju britanskih medija Jose Mourinho sletio je na londonski aerodrom Heathrow u nedjelju poslijepodne. Mourinho je, vjeruju aspolutno svi mediji, stigao u London kako bi u ponedjeljka potpisao ugovor sa svojim bivšim klubom Chelseajem, te također istog dana bio predstavljen britanskoj javnosti po drugi put!

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez, koji je prije tri sezone angažirao Mourinha na klupi "kraljevskog kluba", potvrdio je engleskim medijima da će se Portugalac vratiti na Stamford Bridge, gdje je "stolovao" od 2004. do 2007. godine.

Mourinho je u subotu posljednji put vodio nogometaše Real Madrida u prvenstvenoj utakmici protiv Osasune (4-2) i sada više nema nikakvih zapreka da bude potvrđen njegov povratak na Stamford Bridge. U prvom je mandatu s Chelseajem osvojio dva naslova u Premierligi i jedan FA Cup.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider