Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije odgovorio na...

Najveći kompliment dosad: Guardiola se poklonio Mandži!

Bez Marija Mandžukića je Bayern započeo prošlotjednu prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda (1:1). Hoće li u srijedu u uzvratu krenuti od prve minute, još je uvijek otvoreno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Old Traffordu je Mandžukićev ulazak u 63. minuti donio preokret. Samo četiri minute kasnije su Bavarci izjednačili nakon asistencije hrvatskog nogometaša za Bastiana Schweinsteigera, a i do kraja utakmice su gosti bili življi i opasniji u napadu.

Njemački su novinari zato u utorak pitali trenera Pepa Guardiolu hoće li Mandžukić na Allianz Areni zaigrati od prve minute ili će se ponovno odlučiti za opciju bez pravog napadača. Katalonski je stručnjak nahvalio našeg nogometaša, ali konkretan odgovor nije dao.

"Sve što smo postigli ove sezone u Bundesligi i Ligi prvaka, ne bi bilo moguće bez Mandžukića. Njegovi su nam golovi pomagali u nekim utakmicama u prvenstvu u kojima nismo igrali dobro. On je naš najopasniji strijelac", rekao je Guardiola, ali nije odgovorio hoće li Mandžukić biti starter.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider