Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Nagovor igrača upalio

Rodgers potpisao novi ugovor i najavio ono što žele čuti fanovi Redsa

Brendan Rodgers riješio je pitanje budućnosti kako se i očekivalo. Stavio je potpis na produženje ugovora s Liverpoolom gdje će nastaviti s poslom koji je započeo prije dvije godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brendan Rodgers je napravio sjajan posao s Liverpoolom i doveo ga iz prosječnosti u koju je potonuo do momčadi koja se bori za naslov prvaka sve u samo dvije godine. Kao nagrada za to, stigao je novi ugovor.

Još sredinom sezone kapetan Steven Gerrard i brojni igrači požurivali su klub da što prije ponudi Rodgersu novi ugovor, no Rodgers je uporno tvrdio kako ne želi u tom trenutku razmišljati o budućnosti već će na kraju sezone razgovarati o nastavku suradnje. Dogovor je očekivano brzo postignut i Rodgers ostaje uz projekt.

"Privilegiran sam i sretan što sam dobio mogućnost ostati u Liverpoolu. Jako sam sretan što imam priliku nastaviti s projektom koji smo gradili posljednje dvije sezone i sada prelazimo u sljedeću fazu koja će biti jednako tako zanimljiva i nadam se uspješna. Moram zahvaliti igračima i svojim pomoćnicima koji su dali sve od sebe i bili fantastični od prvog dana otkako sam u klubu. Zahvalan sam čelnicima kluba koji su mi davali podršku i koji dijele moju viziju razvoja i igranja. Na kraju i veliko hvala navijačima, srcu ovog kluba", rekao je Rodgers nakon potpisa novog ugovora.

Liverpool je Rodgersov četvrti klub u trenerskoj karijeri koja je započela 2008. godine u Watfordu. Nakon toga je vodio Reading i Swansea City.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider