Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City radi potpuni remont

Na pomolu veliki transferi Džeke i Begovića!

Bosanskohercegovački reprezentativni vratar Asmir Begović ovoga ljeta će najvjerojatnije napustiti Stoke City. Begović bi mogao ostati na Otoku, ali engleski mediji pišu da Begovića želi i velika Barcelona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentativni vratar Bosne i Hercegovine najvjerojatnije neće u ManUtd jer je David de Gea ušao u formu. Arsenal nema 15 milijuna koliko traži Stoke, a u City i Chelsea Begović vjerojatno neće jer je tamo prevelika konkurencija.

Jedini klub s Otoka koji je stvarno zagrizao za Asmira Begovića je Liverpool. No, u međuvremenu se pojavila i Barcelona. Prva želja Katalonaca bio je slovenski reprezentativni vratar Samir Hamdanović. No, milanski Inter ga ne želi prodati, a Asmiru Begoviću bi jedina prepreka na putu prema Nou Campu mogao biti španjolski jezik i neiskustvo igranja u Ligi prvaka.

Još jedna zvijezda BiH nogometa Edin Džeko navodno je bio u Dusseldorfu, gdje je dogovarao detalje ugovora s čelnicima Borussije Dortmunda.

Nijemci traže zamjenu za Roberta Lewandowskog, koji će najvjerojatnije na ljeto napustiti Dortmund. City bi za Džeku trebao dobiti 22 milijuna, a na Etihad bi vrlo lako mogao preseliti i Marco Reus. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider