Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima 115 milijuna eura

Na pomolu velika 'krađa': Guardiola u Bayern dovodi prvu želju Reala?!

Gareth Bale prvi je pick predsjednika Reala Florentina Pereza za ljetni prijelazni rok.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajni Velšanin već je duže vremena na meti Kraljevskog kluba, ali engleski dnevnik Daily Mail navodi kako je Pep Guardiola, koji će od ljeta voditi Bayern, spreman na Balea potrošiti veći dio od budžeta za transfere (procjenjuje se da će čelnici Bayerna dati Guardioli 115 milijuna eura za pojačanja).

Baleova budućnost u Tottenhamu predmet je medijskih nagađanja već posljednja dva ljetna prijelazna roka, a po završetku sezone tema će se ponovo aktualizirati. Bale je ugovorno vezan za Spurse do 2016. godine, ali pitanje je mogu li ga u klubu zadržati, posebice s obzirom na ponude teške i do 50 milijuna funti koje se očekuju kako od Reala, tako i Bayerna.

"Ovo je vjerojatno najbolji nogomet koji sam igrao dosad u karijeri. Uživam u svom nogometu, a i momčad igra dobro, što mi olakšava stvari", komentirao je nedavno Bale koji je ove sezone u Premierligi zabio 13 golova.

Na upit o napisima koji ga povezuju s mogućim transferom, Bale odgovara: "Ne obraćam previše pažnje. Koncentriran sam na svaku utakmicu i samo se nadam da će se moja forma nastaviti."

Kako se ljeto bliži u Tottenhamu su ponovo suočeni s gubitkom najboljeg igrača, budući ih je prošlog napustio Luka Modrić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider