Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ni Modrić nije isključen

Na pomolu spektakularna razmjena za Kranjčara?

Može li ljeto donijeti senzacionalne transfere u kojem bi glavne uloge činili hrvatski igrači? Ništa nije nemoguće, pa tako ni trokut koji bi činili Diego – Modrić – Kranjčar!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilac je najavio odlazak iz Wolfsburga, iznimno je nezadovoljan nakon što mu je klub opalio kaznu od čak pola milijuna eura. Podsjetimo, nakon što je doznao da nije u udarnoj postavi za utakmicu s Hoffenheimom, Diego je napustio momčad...

''San mi je igranje u Engleskoj. I Engleska će biti moje novo odredište'', najavio je Diego (26), kojeg je Wolfsburg prošlo ljeto kupio od Juventusa za čak 15,5 milijuna eura!

Brazilac je, zapravo, ponajbolje igrao u Werderu (a možda i najbolje, nažalost, u utakmici protiv Dinama u Zagrebu u kvalifikacijama za Ligu prvaka!), u Juventusu je stagnirao, a u Wolfsburgu se osramotio. Ali...

''Ne želim spominjati ime kluba, ali moj je menadžer već uspostavio kontakt s nekoliko engleskih klubova i nadam se da će moj san biti ostvaren'', nada se Diego.

Navodno su za brazilskog kreativca zainteresirani Arsenal, Liverpool i – Tottenham! Usput, Diego je prije osam godina bio korak do Tottenhama, koji je Santosu ponudio odštetu od 7,6 milijuna funta, no taj je posao propao zbog problema s Diegovom putovnicom... I sad, dakako, dolazimo i do hrvatskih stranica trokuta, Modrića i Kranjčara. Uzme li, dakle, Tottenham u drugom pokušaju Diega, otvaraju se razne mogućnosti idućih transfera. (Agencija VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati