Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tuku, ali i znaju

Na meti Reala i Barce prekaljeni ratnici: Divovi bez straha i mane!

Barcelona i Real Madrid u ljetnom prijelaznom roku žele ojačati svoju obranu igračima iz engleskog Premiershipa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na meti španjolskih velikana poznati su internacionalci Ashley Cole i Vincent Kompany, lijevi bočni Chelseaja i stoper Manchester Cityja. Radi se igračima koji su već godinama stupovi obrane engleske i belgijske reprezentacije.

Fabio Coentrao na je izlaznim vratima Santiago Bernabeua, navodno je vrlo blizu prelaska u Manchester United, pa Real traži adekvatnu zamjenu. Prema spekulacijama španjolskih medija, odabir je pao na vremešnog, ali još uvijek solidnog beka Chelseaja i engleske reprezentacije, na kojeg, čini se, Jose Mourinho više ne računa, a Realu je itekako zanimljiv jer ne bi trebao za njega platiti odštetu. Colea zastupa Jonathan Barnett, što nije nevažan podatak kada se zna da isti agent zastupa i Garetha Balea, drugu najveću zvijezdu Reala. Barnett se nedavno sastao u Madridu s Joseom Angelom Sanchezom, drugim čovjekom Reala, a o čemu se razgovaralo, nije teško zaključiti.

S druge strane, Barcelona traži zamjenu za dugogodišnjeg kapetana Carlesa Puyola koji je najavio odlazak iz Barcelone na kraju sezone. Na Camp Nouu vjeruju kako je Kompany idealna zamjena. Stasiti Belgijac još jednom je oduševio Katalonce u posljednjem okršaju Barcelone i Manchester Cityja u Ligi prvaka.

Međutim, Kompany je lider Cityjeve svlačionice i ključni obrambeni igrač, a budući da „građani“ ne oskudijevaju s financijskim sredstvima, teško će ga pustiti, možda tek ako se bude radilo o „trampi“. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider