Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svečano u Münchenu

Müller primio Messijev poklon: 'Čast je imati dres najboljeg na svijetu'

Velikan njemačkog nogometa Gerd Müller primio je u četvrtak dres koji mu je poslao najbolji nogometaš današnjice Lionel Messi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je četvrti put zaredom primio Zlatnu loptu za najboljeg nogometaša godine, Argentinac je odlučio poslati vlastiti dres Mülleru u znak poštovanja. Uz osobni autogram, Barcelonin je genijalac na dresu napisao: "Za Gerda Müllera, s poštovanjem i divljenjem, zagrljaj". Dres je poslao u München po Karl-Heinzu Rummeniggeu, izvršnom predsjedniku Bayerna i bivšem Müllerovom suigraču.

U četvrtak je Rummenigge uručio poklon 67-godišnjem Mülleru koji je vidno dirnut zahvalio i izrazio želju da Messijev dres bude smješten u Bayernovom muzeju.

"Jako sam počašćen i ponosan što sam dobio dres od najboljeg nogometaša svijeta", rekao je Müller za službenu stranicu kluba.

Podsjećamo, Messi je lani oborio veliki rekord nekadašnjeg njemačkog majstora po broju pogodaka u jednoj kalendarskoj godini. Müller ih je 1972. godine postigao 85, a Messi prošle godine čak 91. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider