Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On ih je 'stvorio'

Neki igrači Bayerna odlaze za Van Gaalom u Manchester United?

Njemački Bild 'provalio' je priču o mogućem odlasku nekih igrača Bayerna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dio engleskih medija forsira priču kako je Louis Van Gaal najizgledniji kandidat za klupu Manchester Uniteda sljedeće sezone. Iako se mnogi s time ne slažu, jer smatraju kako Unitedu treba mlađi trener, špekulira se kako je baš Van Gaal prva želja američkih vlasnika kluba.

Zagonetni Mandžo poručio: 'Uskoro ćete sve znati'

Nizozemski stručnjak već je najavio odlazak s kormila nizozemske reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva te izrazio želju za dolaskom u engleski nogomet. Neki su mediji na Otoku već pisali kako je klub s Nizozemcem već obavio prve sastanke, no ništa nije potvrđeno.

Njemački Bild je pak otišao korak dalje. Oni pak tvrde kako Van Gaal već okuplja novu momčad Manchester Uniteda. U njoj bi se trebala naći i njegova dva bivša igrača, Thomas Muller i Tony Kroos.

Nogometaši Bayerna upravo su pod Van Gaalom stigli do prve momčadi Bayerna, a obojica su se i prije spominjala kao moguće akvizicije na Old Traffordu.

No, United bi za ovaj dvojac morao izdvojiti ogroman novac. Muller ima ugovor još tri godine, dok Kroosu ističe sljedećeg ljeta. Cijena im je paprena, po 40 milijuna eura svaki. Tih 80 milijuna eura bila bi polovica budžeta koji vlasnici Man Utda spremaju novom treneru.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider