Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezadovoljnika nekoliko

Muke po Guardioli i nemiri u Bayernovoj svlačionici!

Bayernov trener Pep Guardiola na slatkim je mukama. Svlačionica mu je puna super kvalitetnih nogometaša, a svaki od njih želio bi stalno igrati...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''U svakoj utakmici moram se odlučiti za 18 igrača. To će se događati svakog tjedna, da jedan, dvojica ili trojica super-igrača neće biti u kadru'', rekao je Guardiola.

Njemački dnevnik Bild kao primjer nezadovoljnih igrača navodi našeg Marija Mandžukića, koji je zbog navodnog nezalaganja na treninzima izbačen iz Bayernovog kadra za utakmicu protiv Borussije Mönchengladbach. Isto tako, među nezadovoljnicima se spominje i veznjak Toni Kroos koji je izlazeći iz igre u nedavnoj bundesligaškoj utakmici protiv Stuttgarta ljutito bacio rukavice prema Bayernovoj klupi.

''Nisam očekivao da ću morati izaći. Ali čovjek to mora naravno prihvatiti'', rekao je Kroos, kojem aktualni ugovor istječe na ljeto 2015., a pregovori oko nastavka suradnje stavljeni su na led.

''Zasad nisu u planu daljni razgovori.''

Usijane razgovore s Guardiolom u sezoni imao je i Arjen Robben, posljednji u utakmici protiv Borussije Mönchengladbach uoči Nizozemčevog ulaska u igru deset minuta prije kraja, pa je očito da španjolskom treneru nije lako. Ali kad se pogledaju rezultati, tko mu išta može prigovoriti. Naslov u Bundesligi praktički je osiguran budući da nakon 18 kola imaju 13 bodova viška ispred Bayera, dok u Ligi prvaka i DFB-pokalu zasad sve ide prema očekivanjima. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider