Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bila bi to šteta...

Mrlja u sjajnoj pobjedi Bayerna: Za Kroosa gotova sezona?

Bayernov vezni nogometaš Toni Kroos rano je završio svoj nastup u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Juventusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već u 13. minuti ozlijedio je Toni Kroos mišić desne strane prepona pri pokušaju "čišćenja" ispred Stephana Lichtensteinera. Već tri minute kasnije zamijenio ga je Arjen Robben. Iako težina Kroosove ozljede zasad nije poznata, neki mediji nagađaju da bi ga mogla udaljiti čak do kraja sezone.

>> Conte i Buffon oduševljeni Bayernom: Strašni su, oni su favoriti Lige prvaka!

>> Bayern nadigrao Juvea, Mandžukić asistirao za drugi gol!

U dosadašnjem je dijelu sezone Kroos skupio 24 bundesligaška nastupa u kojima je upisao 6 golova i 8 asistencija. U Ligi prvaka je u 9 nastupa zabio 3 gola.

Jupp Heynckes izrazio je uvjerenje da je dobra taktička priprema za utakmicu protiv talijanskog prvaka zaslužna za rezultat koji je Bavarce doveo na prag polufinala.

''Bili smo iznimno dobro pripremljeni, vidjelo se to na našoj taktici. Rano smo ih napadali i kolektivnom smo igrom isključili Andreu Pirla iz utakmice. Gol Davida Alabe u prvoj minuti dao nam je sigurnost, a nakon toga smo u određenim trenucima igrali čudesno'', kazao je Heynckes.

''Sretan sam što smo pobijedili Talijane bez primljenog pogotka. Igrali smo nogomet vrhunske klase, kontrolirali smo utakmicu i dominirali. Moram komplimentirati cijeloj svojoj momčadi'', zaključio je trener Bayerna.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider