Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka ih Bayern

Moyesa 'opalila' euforija: 'Želimo u finale Lige prvaka!'

Davida Moyesa, menadžera Manchester Uniteda, subotnja pobjeda u Premierligi 4:1 kod kuće protiv Aston Ville očito je napunila optimizmom s kojim je najavio u prvi četvrtfinalni ogled u Ligi prvaka protiv Bayerna u utorak na Old Traffordu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Uistinu se radujem tom izazovu. Da ste nam na početku natjecanja rekli da ćemo igrati u četvrtfinalu, jasno da bi nam bilo drago. Ali, sada kada smo tu, želimo u polufinale, a nakon toga i u finale. Jasno da nas u utorak očekuje vrlo teška utakmica protiv trenutno vjerojatno najjačeg suparnika. Ali, nikome nije lako igrati na Old Traffordu", veli škotski stručnjak.

Jasno bio je zadovoljan s pobjedom 4:1 protiv Aston Ville, u kojoj je Wayne Rooney zabio dva gola: "Rekao sam mu nakon utakmice da će nam biti puno lakše ako će u svakoj utakmici zabiti dva gola. Odlično je odigrao, baš sam zadovoljan."

Pohvalio je i Juana Matu, koji je zabio prvi gol za Crvene vragove otkad im se pridružio u siječnju iz Chelseaja: "Svi znaju za što je on sve sposoban, ali trebao mu je taj gol, jer je postizanje golova važan sastavni dio njegove igre. Zato smo ga i doveli, jer je on igrač koji, između ostalog, zabija golove."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider