Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li uspjeti?

Moyes uskoro kreće u napad: Tri Unitedove želje za obranu naslova

Engleski The Telegraph špekulira o mogućim pojačanjima Manchester Uniteda.

Glavne mete Davida Moyesa u novoj sezoni još uvijek nisu službeno označene, no neki igrači sigurni su 'pickovi' novog trenera Man Uniteda koji se uskoro vraća s odmora i kreće u napad. Zasad se municija broji u 60 milijuna funti, barem dok nekog ne proda...

Prvi od onih koji nose metu Moyesovog snajpera je Cesc Fabregas, igrač koji baš i ne uživa povjerenje Tita Vilanove. Telegraph podsjeća kako se Barcin veznjak premišlja i najavljuje ostanak, ali to neće promijeniti Moyesovo mišljenje kako mu je najpotrebniji središnji vezni igrač.

Ako ne može Fabregas, može i Thiago Alcantara jer i on većinom s klupe gleda tiki-taku. Moyes žudi za playmakerom, a vidjet ćemo hoće li dres Uniteda obući još jedan bivši kapetan Arsenala.

Drugi sigurni je Evertonov Leighton Baines, čovjek kojeg su mnogi označili legitimnim nasljednik Ashleyja Colea na lijevom beku u reprezentaciji Engleske te Patricea Evre u Man Unitedu.

Moyes se, po mišljenju, mnogih nada odlasku Waynea Rooneyja s kojim nije u najboljim odnosima. Dobio bi mir u svlačionici jer Rooney želi otići. A dobio bi i hrpu novih milijuna funti za trošenje i otvoreno mjesto za napadačku zvijezdu poput Roberta Lewandowskog kojeg želi i Liverpool koji navodno nudi čak 30 milijuna funti.

To bi bili igrači koje realno United može dovesti, za razliku od Cristiana Ronalda i Garetha Balea koji su preskupi i koji bi mogli zajedno igrati u Real Madridu sljedeće sezone.

No i bez njih, a s Fabregasom i Lewandowskim može se upustiti u borbu s Mourinhom i Pellegrinijem koji će prema naslovu jahati sa supermomčadim izgrađenim na petrodolarima...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider