Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komedija(š)

Moyes 'prolupao': Manchester United može osvojiti Ligu prvaka

Plasman u četvrtfinale Lige prvaka izazvao je veliki val optimizma kod trenera nogometaša Manchester Uniteda Davida Moyesa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok mu većina traži zamjenu, David Moyes pada pod euforiju nakon što je u osmini finala Lige prvaka izbacio Olympiakos.

''Ovisno kako ždrijeb prođe, ali ulazit ćemo kao autsajderi u mnoge srazove. Ali iskreno, vjerujem da je ovaj klub sposoban za osvajanje Lige prvaka. Ako ćemo igrati kako možemo, što nismo radili dovoljno često, možemo se nositi sa svakom momčadi. Ne želim sada govoriti "ovo je trenutak", ali zaista se nadam da je'', rekao je Moyes nakon 3-0 pobjede nad Olympiacosom na Old Traffordu.

Spomenutom je pobjedom United uspio nadoknaditi 0-2 zaostatak iz prve utakmice osmine finala Lige prvaka iz Pireja, te je ostao u borbi za trofej, jedini koji još teoretski može osvojiti ove sezone.

''Bila je to fantastična izvedba. Svi su odradili svoje i mislim da smo odigrali dobar nogomet. Bilo je puno pravog tempa u igri, što nismo puno viđali na Old Traffordu ove sezone.''

Posebno je nakon slavlja škotski menadžer nahvalio veterana Ryana Giggsa.

''Njegova dva dodavanja omogućila su nam dva gola. Njegova su dodavanja sjajna i njegova je all-round igra bila sjajna. On prkosi svojim godinama i sjajan je igrač. Ima 40 godina i moram gledati prema budućnosti i pokušavam svima dati prilike. Taktički sam ga trebao da odigra određenu ulogu koju sam znao da razumije. Odradio je ulogu asistiravši za golove.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider