Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To puno znači navijačima

Moyes odlučan uoči velikog gradskog okršaja Uniteda i Cityja

U današnjem gradskom premierligaškom derbiju protiv Manchester Cityja na Old Traffordu nogometaši Manchester Uniteda žele dokazati da su i dalje sila s kojom treba računati...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Manchester United aktualni engleski prvak ove sezone osim minimalne 1-0 pobjede nad Arsenalom nije uspio pobijediti nijednu od preostalih vodećih devet momčadi premierligaške ljestvice.

Menadžer David Moyes odlučan je u namjeri da se to promijeni protiv "građana".

"Želimo pokušati igrati bolje u velikim utakmicama nego li smo dosad činili. Za nas je važno da pokažemo razinu igre koju imamo u sebi. Mislim da imamo tu razinu i da nismo tako daleko kako ljudi misle i da će se stvari popraviti. Želimo pokazati da smo i dalje tu, da se borimo", rekao je Moyes.

"Napravit ćemo sve što možemo da bismo pobijedili. Idemo po pobjedu u svakoj utakmici, ne samo u derbiju. Očito je da to puno znači navijačima ako dobijemo derbi."

Uoči derbija sedmoplasirani Manchester United za trećeplasiranim Manchester Cityjem zaostaje 12 bodova uz dvije utakmice više. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider