Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
170 tisuća eura tjedno

ManUtd dobio veliko pojačanje: Iskrcali 45 mil. eura i duplo veću plaću!

Juan Mata prešao je iz Chelseaja u Manchester United...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

David Moyes dobio je prvo veliko pojačanje - Juan Mata novi je igrač Manchester Uniteda! Engleski mediji pišu kako je Chelsea prihvatio ponudu ManUtd-a od 45 milijuna eura za transfer španjolskog veznjaka.

Do realizacije transfera ostale su samo formalnosti. Mata će tijekom četvrtka proći liječnički pregled a onda će staviti potpis na ugovor.

Još uvijek se ne zna na koliko će godina potpisati, ali Španjolac je dogovorio osobne uvjete, navodno će na Old Traffordu zarađivati duplo više nego u Chelseaju, gdje mu je tjedna plaća iznosila 85 tisuća eura.

Mata je došao u Chelsea 2011. iz Valencije kao veliko pojačanje u transferu vrijednom 28.6 milijuna eura. Međutim, ljetošnjim dolaskom Josea Mourinha na klupu Chleseaja Mata je izgubio mjesto u udarnom sastavu „penzionera“.

Posljednjih tjedana spekuliralo se da je u tihom ratu s Mourinhom, odnosno da je nezadovoljan statusom i da želi napustiti Stamford Bridge. Portugalski trener mu je izašao u susret prihvativši izdašnu ponudu ManUtd-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider