Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro i službeno

Mourinhu stiže Diego Costa? Evo koju su cijenu navodno dogovorili klubovi

Sudeći prema saznanjima jednog od pouzdanijih otočkih medija, Sky Sportsa, Diego Costa će od sljedeće sezone nositi dres Chelseaja i to nakon što su Chelsea i Atletico dogovorili visinu transfera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea će Atleticu platiti 32 milijuna funti, a objava transfera može se očekivati početkom lipnja nakon što Atletico odradi dvije najvažnije utakmice sezone i bliže povijesti.

Costa se već duže vrijeme spominjao u kontekstu prelaska u Chelsea, a Jose Mourinho nije krio simpatije prema sjajnom napadaču Madriđana. Chelsea je ove sezone imao velikih problema s realizacijom i u Londonu vjeruju kako će upravo Costa biti rješenje njihovih problema.

Napadač madridskog Atletica ove sezone je u 47 utakmica u svim natjecanjima postigao čak 35 pogodaka čemu je dodao četiri asistencije i 12 žutih kartona.

Usporedbe radi, jedini Chelseajev igrač s dvoznamenkastim brojem pogodaka u ligi bio je ofenzivni veznjak Eden Hazard koji je mrežu protivnika pogađao 14 puta. Napadači Chelseaja u prvenstvu su poentirali samo 19 puta dok je Costa u Primeri bio strijelac 27 pogodaka. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider