Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabili četiri komada

Mourinho se oprostio pobjedom, Bernabeu mu zviždao i pljeskao!

U posljednjoj utakmici pod vodstvom Jose Mourinha Real Madrid je na Santiago Bernabeuu pobijedio Osasunu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kraljevski klub slavio je 4:2 pobjedu protiv gostiju iz Pamplone i sezonu završio na drugom mjestu, iza prvaka Barcelone i ispred gradskog rivala Atletica.

U rezultatski za oba kluba nevažnom susretu glavna zvijezda bio je Realov trener na odlasku Jose Mourinho kojeg su fotoreporteri opsjedali. Kontroverzni portugalski stručnjak se na kraju trijumfom oprostio od Reala s kojim je u tri godine osvojio tri trofeja.

Dio navijača Reala mu je zviždao, dok je dio navijača skandirao njegovo ime i pljeskao mu. Mourinhu najskloniji bili su ultrasi s juga koji su ga podržavali tijekom svih 90 minuta susreta i ostali su mu skandirati još 15 minuta nakon posljednjeg sučevog zvižduka. Tražili su Mourinhov povratak na travnjak, a to se uistinu i dogodilo, te se Portugalac ponovo izašao oprostiti.


3-2D footyroom.com by footyroom

Strijelci za Real bili su Gonzalo Higuain, Michael Essien, Karim Benzema i Jose Maria Callejon, dok je Mesut Özil upisao dvije asistencije. Za Osasunu su golove postigli Roberto Torres i Alvaro Cejudo, a pogotkom ovog potonjeg gosti su stigli do 2:2 u drugom poluvremenu. Ipak, Benzema i Callejon su ih riješili...

Luka Modrić je odigrao svih 90 minuta.

Primera, 38. kolo:

Real Madrid - Osasuna 4:2 (Higuain 35, Essien 38, Benzema 69, Callejon 87 / Morales 52, Cejudo 63)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider