Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Portugalci tvrde

'Mourinho želi trojac iz Reala, među njima i Modrić'

Prema napisima portugalskog sportskog dnevnika Recorda, novi trener Chelseaja Jose Mourinho volio bi u redove svog novog kluba dovesti trojicu nogometaša iz bivšeg mu kluba Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od njih je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, na čijem dovođenju iz Tottenhama je Mourinho inzistirao prošlog ljeta u "kraljevskom klubu", a preostala dvojica su španjolski defenzivni veznjak Xabi Alonso i francuski stoper Raphaël Varane.

Ujedno su spomunuta trojica i igrači s kojima je Mourinho imao jako dobre odnose kao trener Reala. Što se tiče Modrića i Varanea, koji imaju dugotrajne ugovore do 2017. godine, teško je za vjerovati da bi ih se Real mogao odreći, dok je situacija s Alonsom ipak osjetno drugačija.

Ugovor mu istječe na ljeto sljedeće godine, a još uvijek nije potpisao produljenje. Ukoliko ga čak Real i ne želi ljetos pustiti, Chelsea s njim može početi pregovarati već u siječnju i dovesti ga na kraju sezone bez odštete.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider