Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'U Parizu su sretni'

Mourinho u svom stilu prokomentirao ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka

Jose Mourinho i dalje tvrdi kako je Chelsea autsajder u četvrtfinalu Lige prvaka i ide toliko daleko da smatra kako je njegova momčad bila najpoželjniji protivnik za bilo koju momčad...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski stručnjak nije promijenio retoriku nakon ždrijeba četvrtfinala Lige prvaka te ulogu favorita objeručke prebacuje na stranu Parižana tvrdeći kako je za Chelsea prilika da nešto nauči iz tih dvoboja.

''Mislim da su u Parizu sretni što igraju protiv nas. Svi su u ždrijebu željeli baš nas i moraju biti zadovoljni. Mi smo također sretni što igramo protiv PSG-a jer uvijek želimo igrati protiv najboljih momčadi i najboljih igrača. Ovo će biti vrlo važni susreti za razvoj naše momčadi i posebno mladih igrača. Znamo da će biti teško, ali u tim susretima želimo uživati.''

Mourinho ne vidi kao prednost niti činjenica da se prvi susret igra u Parizu.

''Uvijek su u prednosti one momčadi koje uzvratne dvoboje igraju kao gosti jer ukoliko utakmica ode u produžetak, imaju 30 minuta za postizanje jednog pogotka koji se računa dvostruko. Naravno, PSG je favorit u našem četvrtfinalu'', dodaje Mourinho.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider