Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će mu on?

Mourinho skroz 'poludio': Sada otvara mjesto Casillasu

U siječnju 2013. godine, gotovo potpuno na nagovor tadašnjeg trenera Josea Mourinha, u madridski Real je iz Seville došao vratar Diego Lopez.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Postao je 32-godišnji španjolski vratar Mourinhova prva opcija u Realu, te je na klupu Portugalac poslao klupsku ikonu Ikera Casillasa. I ne samo da je tada Diego Lopez bio prvi vratar Reala, već je s istom politikom nastavio i Carlo Ancelotti, novi trener Reala, koji ove sezone u Primeri forsira Diega Lopeza, a Casillasu nudi priliku u Ligi prvaka.

Mourinho je u međuvremenu otišao u Chelsea, ali je ljubav prema Diegu Lopezu očigledno ostala. Naime, dio španjolskih i engleskih medija navodi da je Jose Mourinho po drugi put u karijeri poželio u svom klubu imati tog vratara, ovaj put u Chelseaju. Navodno je nazvao direktno Diega Lopeza i poručio mu neka razmisli o promjeni kluba, pišu Englezi.

Portugalac nije zadovoljan Petrom Čechom, ali ostaje nejasno zbog čega se ne želi strpiti do kraja sezone, kada se s posudbe iz madridskog Atletica vraća sjajni belgijski reprezentativac Thibault Courtois.

Diego Lopez je ranije, od 2005. do 2007. godine, bio u Realu, ali tada nije dobio pravu priliku. Potom je od 2007 do 2012. branio u Villarrealu, te jednu sezonu u Sevilli. Ima i jedan reprezentativni nastup u karijeri.

Ukoliko Diego Lopez prijeđe u Chelsea, Iker Casillas ponovno bi postao standardan u Realu, što bi zasigurno i obradovalo španjolskog izbornika Vicentea Del Bosquea.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider