Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okršaj za finale Lige prvaka

Mourinho progovorio o Atletico Madridu: Evo kako ih je opisao!

Nakon što je dan ranije (u utorak) kritičare svoje nogometne filozofije nazvao glupanima i filozofima, trener londonskog nogometnog kluba Chelseaja, Jose Mourinho, bio je slatkorječiv prema svom suparnika u Ligi prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea ove srijede na Stamford Bridgeu dočekuje Atletico Madrid u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka, nakon što je prvi susret u Španjolskoj završio bez pogodaka. Mourinho je za AS imao samo riječi pohvale za iznenađujućeg polufinalistu ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka.

"Atletico je dobra momčad. Oni nisu momčad koja igra na kontre, već su momčad koja se odlično brani i zabija puno pogodaka. Pobjeđivali su u svojim utakmicama i zato su u polufinalu Lige prvaka. Mislim da je pošteno da ih se tako gleda i zaključi da su jako dobra momčad", rekao je Mourinho, kojeg su španjolski novinari potom pitali da li se vidi jednog dana kao trener Atletica.

"Moja je budućnost Chelsea i tek kada Chelsea odluči prekinuti suradnju onda mogu razmišljati da li bi preuzeo Atletico. Taj je klub bio moj veliki rival tri sezone dok sam bio u Španjolskoj (Real Madrid) i prema njemu imam samo veliko poštovanje. Poštujem svaku momčad koja izbori polufinale Lige prvaka. Takve momčadi zaslužuju moje poštovanje", rekao je "The Chosen One". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider