Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jose otvoreno

Mourinho priznao da je izgubio bitku za Primeru i progovorio o PSG-u!

Trener nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho priznao je poraz u španjolskom nogometnom prvenstvu u ranoj fazi natjecanja, te se distancirao od nagađanja koja ga dovode u vezu s potencijalnim preuzimanjem PSG-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Učinio je to portugalski trener u intervjuu za francusku radio-postaju RMC Sport.

''Naslov u Primeri je nemoguć sada, prevelika je razlika. Moramo se usredotočiti na druge ciljeve poput Kupa kralja i Lige prvaka'', rekao je Mourinho, čija momčad u Primeri nakon 20 kola za vodećom Barcelonom zaostaje velikih 15 bodova.

''Ne smijemo biti opsjednuti takvim stvarima jer opsesija sve samo komplicira. Ništa neće biti lako, ali moramo ostati mirni i iskoristiti čim više od svake prilike.''

''PSG? Ne mislim da ću ga trenirati. Uspjeh PSG-a s Ancelottijem i Leonardom znači da im ne treba novi trener. Nadam se da će sve uspjeti za Carla i PSG. Europa treba da se grad poput Pariza natječe na vrhunskoj nogometnoj razini i mislim da će projekt uspjeti'', zaključio je Mourinho. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider