Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon tjedna sezone

Mourinho: Pobjede protiv Barce i jedna protiv Uniteda? Imao sam i bolje

U razgovoru za engleski The Sun 50-godišnji trener madridskog Reala Jose Mourinho nije previše potencirao tri bitne pobjede koje je njegova momčad ostvarila u posljednje vrijeme...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unutar točno sedam dana Real je dva puta pobjeđivao velikog rivala Barcelonu (3-1 na gostovanju u Kupu Kralja, te 2-1 na domaćem travnjaku u prvenstvu). Uz to, Real je slavio i kod Manchester Uniteda s 2-1, te je time izborio prolaz u četvrtfinale Lige prvaka. No, Mourinho je kratko rekao:

''Dobar je to bio tjedan, u pitanju su tri velike pobjede. Ali, imao sam definitvno boljih tjedana i pobjeda u nizu'', rekao je Mourinho i obrazložio:

''Kada sam bio trener u Interu, eh to je bio niz. Prvo smo slavili u finalu Kupa protiv Rome. Onda smo otputovali u Sienu i pobijedili za osiguravanje krune prvaka Serie A i nakon svega je iduća utakmica bila finale Lige prvaka u Madridu, kada smo svladali Bayern. I vi valjda mislite da je to mnogo bolje od ovog aktualnog niza'', zaključio je veliki Portugalac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider