Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema četvorice

Mourinho ovo ne može sakriti: Torres u napadu Chelseaja protiv PSG-a

Chelsea na gostovanju u srijedu kod PSG-a u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka neće moći računati na svog kamerunskog napadača Samuela Eto'a, koji se još nije oporavio od ozljede zadnje lože...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samuel Eto'o, koji je zabio 11 golova ove sezone, sve na Stamford Bridgeu, ozljedu je zaradio u premierligaškoj pobjedi nad Arsenalom 6:0 22. ožujka. Za očekivati je da će zbog njegovog izostanka u vrhu Chelseajevog napada zaigrati Fernando Torres, jer Demba Ba rijetko dobiva priliku.

Lijevi bek Ashley Cole i dalje je na popisu ozlijeđenih (koljeno), dok Nemanja Matić i Mohamed Salah nemaju pravo nastupa, jer su ove sezone već igrali u natjecanju za druge klubove, Benficu odnosno Basel.

Vratar Mark Schwarzer, pričuva Petru Čechu, otputovao je u Pariz, iako ga zbog bolesti nije bilo na klupi pri Chelseajevom iznenađujućem subotnjem porazu u Premierligi kod Crystal Palacea 1:0, nakon kojeg je menadžer Jose Mourinho ustvrio kako njegova momčad više nema šanse osvojiti naslov državnog prvaka, 'jer previše ovisi o rezultatima rivala'.

PSG je neporažen u zadnjih 28 domaćih europskih utakmica. Posljednji poraz kod kuće pretrpio je u studenom 2006. od Hapoel tel Aviva 4:2 u tadašnjem Kupu UEFA-e.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider