Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uopće ne dvoji

Mourinho otkrio što je vitalno za budućnost Reala

Kroz ovu sezonu bilo je razdoblja u kojem se govorilo i pisalo da će na njenom kraju madridski Real napustiti dva Portugalca - Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

O Mourinhu se i dalje priča u tom tonu, dok se prašina oko najboljeg Realovog nogometaša ipak slegnula i vjerojatnije je da se neće dogoditi njegov odlazak, kojeg niti sam nije potencirao. Mourinho je, pak, u tom kontekstu rekao:

''Za Real je vitalno da ostane Cristiano Ronaldo. Sve ostalo je neusporedivo s njim'', rekao je 50-godišnji trener, pa je time i sebe stavio u drugi plan.

''Kada imate igrača kao što je Ronaldo, s takvim karakteristikama, onda morate napraviti apsolutno sve da ga zadržite. Ali, sve! Apsolutno je jasno da on može igrati gdje god poželi, a drugi, pak, neće štedjeti na njemu. Dakle, Real mora napraviti sve i pokazati jasnu volju da želi i dalje Ronalda'', završio je portugalski stručnjak. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider