Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Unatoč razmiricama

Mourinho otkrio koja je najbolja stvar koja mu se dogodila u karijeri

Odnos između dvojice Portugalaca, nogometaša Cristiana Ronalda i trenera Jose Mourinha, nije bio naročito dobar na kraju prošle sezone. Međutim, čini se da su razmirice danas ipak stvar prošlosti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na kraju prošle sezone, dok je Mourinho još uvijek bio strateg madridskog Reala, dvojica ponajboljih ljudi u svome poslu nisu ni razgovarali, ukoliko zaista nisu trebali. No danas karizmatični portugalski stručnjak sipa komplimente na računa portugalskog reprezentativca.

''Trenirati Cristiana je najbolja stvar koja mi se dogodila u karijeri. On je najprofesionalniji nogometaš kojeg sam ikada upoznao. Cristiano je drugi nogometni svijet za sve ostale igrače'', rekao je Mourinho za France Football.

Podsjetimo, obojica nisu imali lijepih riječi jedan za drugoga ni minulog ljeta, kada je odigran prijateljski ogled između Reala i Chelseaja, novog-starog kluba Josea Mourinha. Ronaldo je zabio pogodak iz slobodnjaka za 2-1, nakon čega se okrenuo prema Mourinhu i pokazao na sebe. Portugalski je stručnjak cijelu situaciju popratio ironičnim smiješkom, a nakon susreta nije želio ni razgovarati o svom bivšem igraču. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider