Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krivac za prvi gol

Mourinho oštro kritizirao Hazarda: Slušao sam taj njegov intervju!

"Eden Hazard nije igrač koji će se 100 posto žrtvovati za momčad. Ne, nisam zadovoljan njegovom defenzivnom igrom. Razgovaram s njime cijelu sezonu i nastojim mu to popraviti", izjavio je Chelseajev menadžer Jose Mourinho…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea se u srijedu oprostio od Lige prvaka u polufinalu, nakon poraza od madridskog Atletica 3-1 na Stamford Bridgeu. Hazard kod izjednačujućeg pogotka španjolske momčadi nije ispratio suparničkog braniča Juanfrana u pripremi akcije za pogodak Adriana Lopeza.

"Protiv Atletica u Madridu (0-0, op.a.) Willian je igrao na lijevoj strani i Ashley Cole je bio zaštićen cijelo vrijeme. Protiv Liverpoola je Schürrle igrao na lijevoj strani i opasni suparnički branič Glen Johnson je bio potpuno pod našom kontrolom. Eden nije tip igrača koji je mentalno spreman pratiti kretanje suigrača koji igra lijevog beka i živjeti utakmicu zajedno s njime. Ako se osvrnete na prvi Atleticov gol, bit će vam sasvim jasno gdje je bila naša pogreška i zbog čega smo primili gol. Vrhunske momčadi si ne bi smjele priuštiti takve pogreške", otvoreno je Mourinho prozvao 23-godišnjeg belgijskog reprezentativca, kojeg mnogi smatraju najboljim igračem Chelseaja, a prije nekoliko je dana primio nagradu za najboljeg mladog igrača u Premierligi.

Hazard je nakon utakmice navodno izjavio kako njegova momčad igra na kontranapade, te kako ne preuzima inicijativu u igri. Dakako, protumačilo se to kao kritiziranje vlastitog trenera i njegove taktike, ali Mourinho je odbacio takve sugestije.

"Kao prvo, slušao sam taj njegov intervju. Rekao je sasvim druge riječi u odnosu na ono što su prenijeli neki mediji. Kontekst je potpuno transformiran. Mediji tvrde da me je kritizirao, ali nema ničega takvoga u onome što je on rekao", veli portugalski strateg. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider