Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne skriva ljubav

Mourinho održao tajni sastanak s trenerom Intera: Što smjera?

Jose Mourinho otkrio je da je održao tajni sastanak s trenerom Intera Walterom Mazzarrijem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho otkrio je da je održao tajni sastanak s trenerom Intera Walterom Mazzarrijem kojeg smatra pravim rješenjem za klupu ''nerazzurra''.

Portugalski je stručnjak 2010. godine predvodio Inter do trostruke krune, Serije A, Talijanskog kupa i Lige prvaka, i nikad nije skrivao ljubav prema ''crno-plavima''. I danas ga zanima sve što se događa u njegovom bivšem klubu, pa se zato i našao s Mazzarrijem uoči utakmice između Chelseaja i Intera na Guinness International Champions Cupu u SAD-u.

Engleski je klub u tom dvoboju slavio s 2-0, ali je praktički cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više zbog isključenja Huga Campagnara.

"Inter se pokazao kao momčad protiv koje taktički nije lako igrati. Šteta zbog isključenja Campagnara jer ni Mazzarri ni ja nismo imali koristi od igre 11 protiv 10. Mazzarrija poznajem dovoljno dobro da mogu reći da je sposoban dati Interu ono što mu treba: jasan put i preciznu ideju od koje treba krenuti", poručio je Mourinho. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider